A csatorna beszerelés nem autószerelőknek való

Amikor építkezésbe fogtunk tudtam, hogy ez nem lesz egy egyszerű folyamat. Sok-sok apróság rejlik egy ilyen műveletben, amire ha az ember nem fektet kellő figyelmet, később bizony nagyon megszívhatja. A költségek, a megfelelő kivitelezők és szakemberek megtalálása, valamint a jó minőségű alapanyagok beszerzése pedig már csak hab a tortán.

Ugyan én egy dolgos és kreatív embernek tartom magam és feleségem is mindig ezermesterként hivatkozik rám van, amit én sem tudok megoldani. Erre igazán az építkezés alatt jöttem rá. Autószerelőként ugyan a kipufogó technikához mindenkinél jobban értek, de például a csatorna beszerelés nagyon nem az én területem. Tudtam, hogy szükséges keresni egy profi szakembert, vagy egy profi csapatot annak érdekében, hogy semmilyen probléma ne merüljön fel a későbbiekben.

Így találtam rá végül a topvizgazfutesszerelo.hu-ra, akinek hatalmas köszönettel tartozunk.

Elsősorban a csatorna beszerelés volt az, amiért a segítségüket kértük, azonban végül az egész vízhálózat kiépítését, a wc beszerelését, de még a fűtésrendszer kiépítését is ők végezték nálunk. A cég már több, mint harminc éve üzemel és foglalkozik víz-, gáz- és fűtésszereléssel, duguláselhárítással, csatornázással és csőtörésekkel. Nagyon sokoldalú tehát a cég, a csapatuk pedig vérprofi. Hatalmas tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgoznak együtt, akik még mindig továbbképzéseken vesznek részt.

A cég alapvetően Budapesten és Pest megye területén dolgozik és különlegességük, hogy akár SOS kiszállást is vállalnak. Telefonszámuk folyamatosan, a hét minden napján elérhető bármikor és akár már egy órán belül nálad vannak a kollégák, akik meg is oldják a bajt ha az akkor éppen lehetséges. Telefonszámuk azonban nem csak vészhelyzetben hívható, valamint találsz oldalukon egy űrlapot is amiben visszahívást kérhetsz, ha nem sürgős a dolog. Mindemellett a cég a legmagasabb, AA minősítéssel rendelkezik, tehát legyen szó magánlakásról, vagy céges megrendelésről, akár ipari területről mindig képesek ugyanazt a színvonalat produkálni.

Nagyon odafigyelnek a kezükből kiadott munkára, illetve még akár több évre meghosszabbítható garanciát is vállalnak az általuk elvégzett munkálatokra, így ha a garanciális időn belül történik meghibásodás, vagy baki, azt díjmentesen kijavítják. Munkájukról részletes számlát is adnak, amelyeket a biztosító cégek is elfogadnak. Összességében egy nagyon profi és korrekt cégről van szó, ezért is esett rájuk a választásunk.

Legelső alkalommal, amikor kijöttek hozzánk a szakemberek csak egy helyzetfelmérést tartottak és megbeszéltük közösen, hogy miben is kérnénk a segítségüket. A csatorna beszerelés munkálatait nagyon profin elvégezték, így annak tudatában, hogy milyen sok minden mással is foglalkoznak, úgy gondoltuk érdemes lenne őket megbízni a további munkálatokkal is. Hosszabb időbe és több alkalomba telt, mire minden elkészült, a végeredmény azonban kifogástalan lett. Nagyon precízen jártak el és hibátlan munkát végeztek a cég szakemberei. Egy kis panaszunk sem lehet rájuk, tényleg látszódott a sok éves tapasztalat és a rutin a munkavégzés során.

Nagyon boldogok és elégedettek voltunk a kimenetellel. Örültünk, hogy ezt a sok mindent egy cégen belül meg tudtuk oldani, és nem kellett sok-sok más szakit hívni, akik mind másféleképpen csinálják a munkát. Borzasztóan hálásak vagyunk a topvizgazfutesszerelo.hu csapatának, és bár reméljük mostanában nem kell újra kihívnunk őket, örömmel fordulunk majd hozzájuk újra, ha úgy hozza az élet.