Most már szükségünk lett egy flottakezelő cégre a sok autónk mellé

A cégünknél sokáig az egyik kollégám volt kijelölve arra, hogy a céges autókat kezelje, szervizelje, adminisztrálja, intézze a velük kapcsolatos teendeőket. Mostanra azonban már akkorára bővült a csapatunk és ezzel együtt az autók száma is, hogy kénytelenek voltunk megbízni egy flottakezelő céget ezeknek az ügyeknek a bonyolításával. A céget, akit találtunk, meleg szívvel ajánljuk mindenkinek, akik már nehezen bírják az autókkal járó gondokat. Velük biztos kezekben tudhatjuk az autóinkat, minden gördülékenyen és kiszámíthatóan zajlik, a honlapjukat pedig itt találod a kattintható linken. A Flottauto Lízing Kft. garantálja, hogy személyre szabottan kezelje az adott cég flottáját és ha arra kerül a sor, a cég igényeinek leginkább megfelelő autókat ajánlja a figyelmükbe. Ők egy olyan cég, akiknél sosem találkozunk váratlan kiadásokkal és eseményekkel, az autóink mindig a legjobb kezekben lesznek, és a lehető legjobb áron kapjuk meg a szolgáltatásaikat és üzemeltethetjük az autóinkat.

A Flottauto Lízing autóit tartós bérlettel vehetjük igénybe élettartam garanciával. Ez annyit tesz, hogy bármi is történjen, mindig a szerződésben foglaltak szerint használhatjuk az autót: annyiért és annyi ideig, amiben eredetileg megállapodtunk. Többféle szolgáltatást is igénybe vehetünk náluk, alapvetően három csomag közül választhatunk. A Standard csomagban kötelező gépjármű felelősségbiztosítás, teljes körű Casco biztosítás, teljesítményadó, súlyadó, cégautó adó szerepel, valamint a flottakezelésen belül ebbe a csomagba a szervizidőpontok szervezése, gumik karbantartása, bírságok kezelése, autómentés szervezése, csereautó intézése és a javítások anyag- és munkadíjának ellenőrzése tartozik bele. A Comfort csomagban is megtalálhatjuk ugyanezeket, valamint garantált díjas szerviz és gumi szolgáltatásokat is: ide tartozik a forgó és kopó alkatrészek költsége, kötelező szervizek költsége, gumipótlások költsége és a gumiabroncs logisztika. A harmadik csomag a Superior, amiben minden szolgáltatás előnyei egyben megtalálhatóak. Példának okáért az autó szállítása szervizelésre és gumizásra, ingyen csereautó biztosítása, valamint non-stop országúti és városi segélyszolgálat.

itt találod

Nekünk a középső csomagra van szerződésünk, mert a cégünknek ezekre a szolgáltatásokra van leginkább szüksége. Nem vagyunk már olyan kicsi cég, de azért olyan nagy sem, hogy a legnagyobb csomagot válasszuk. Nagyon szeretem a céges autómat, álmodni sem mertem eddig, hogy egyszer egy ilyen komfortos autót használhatok, vezethetek majd nap mint nap. Szerencsére nincs korlátozva, hogy hol használjuk, úgyhogy a családommal is nagy hasznát vesszük. A vele kapcsolatos adminisztrációra, szervizre és egyéb ügyekre nem nekem kell energiát és pénzt fordítanom, pusztán élvezhetem az előnyeit, úgyhogy ez a szituáció minden autókedvelő álma. Élvezet minden nap ezzel az autóval járni munkába és haza, nagyon halkan és simán gurul, hatalmas vezetési élményt nyújt. Szerencsére a Flottauto Lízing Kft. nagyon jól eltalálta, hogy mik az igényeink.