Autó alkatrészért mentem, klímákról való tudásom is bővült

Apámmal éppen az ő első autójának felújítását csináljuk, ilyen apa- fia közös program és cél keretein belül. Nagyon sokat spórolt erre az autóra, minden igyekezett az állapotára ügyelni, de most érkezett el az a pont, hogy egy teljes felújítást kell rajta végrehajtani. Több sem kellett számunkra, mint ez, és neki is álltunk saját kezűleg felújítani, nem kis feladat, de úgy érezzük képesek vagyunk rá és jó mókának is ígérkezik. Rengeteget járunk különböző alkatrészek után, keressük interneten, autósboltokban, bontókban apám kocsijához éppen illő alkatrészeket. Nagyon élvezzük az együtt töltött időt, azt hogy közösen tudunk valami újat létrehozni, és azt, hogy egyszer a fiam ülhet és használhatja ezt az autót, jó érzéssel tölt el.

Addig persze még hosszú az út, még csak az alkatrészek beszerzése és beszerelése, kicserélése fázisában vagyunk. Egyik ilyen beszerző körutamon, éppen kipufogót vásároltam és eladóhelyen, ahol szóba elegyedtem az eladóval elmondtam, milyen autón munkálkodunk, nagyon közvetlen volt ő pedig felvázolta, hogy náluk az üzletben és a raktár részen pont klíma berendezést üzemeltetnek be.

Talált egy remek oldalt az interneten, ahol rengeteg -féle klímaberendezést árusítanak. Nagyon nagy kínálata a klímákat forgalmazó cégnek, legyen szó lakossági, illetve nagyon kereskedelmi, bolti, illetve irodai felhasználásra szánt klímákról.

Megnézte a boltvezető azt a kategóriát is ahol lakossági klímákat találja meg felsorolva. Nagyon rendezett és vásárlóbarát módon vannak feltüntetve a készülékek. Az egyes termékekhez termékleírás és fényképek is tartoznak, a könnyebb választás elősegítése végett.

De amit a boltvezetőt igazán érinti az a kazettás klíma, mely klímát irodákba és nagyon ipari terek hűtésére lehet alkalmazni. Ezek a klímák mono – split klíma berendezések csak éppen ipari beépíthetőséggel. Azért is nevezik kazettás klímának, mert olyan helyiségekbe lehet telepíteni, ahol a mennyezet kazettákból áll, ezen kazetták kivételével, annak a helyére egynek vagy akár többnek is, a kazetták helyére lehet beszerelni ezen klímákat, nagy előnye, hogy nem vesz el hasznos teret a helyiségben, mivel a mennyezettel egybefüggően a kazetták helyére lehet beszerelni, a hasznos tér megmarad. Nagy előnye az oldalfali klímával szemben, hogy nem egyféle irányba tudja fújni a levegőt, hanem egyszerre többfelé is képes a levegő eloszlatására. Ezáltal magasabb hatásfokkal tudja a levegőt cserélni, és fújni.

Miután a boltvezető rátalált ezen remek lehetőségre és a remek lehetőség részletes ismertetésére a klímákat forgalmazó oldalon meg is rendelte azt. Nem csak a leírás és a hozzá tartozó fényképes mellékletek miatt esett a választása eme fantasztikus klímára, hanem az ára is nagyon kedvező volt.

Kazettás klíma ár rögvest felkeltette az üzletvezető figyelmét, nagyon jutányosnak találta. Mivel máshol is informálódott, hogy más cégeknél milyen árkategóriában lehet hozzájutni, ugyan ilyen minőségű klímaberendezéshez. Kazettás klíma ára itt mutatkozott a legjobbnak ár és érték arányban mindenképpen ők a nyerőek. Kazettás klíma ára szuperül passzol a hozzá tartozó belső értékkel.

A rendelés leadása után, mely nagyon egyszerűen ment a boltvezető számára, mert egy egyszerű online megrendelésről van szó, szóval miután elküldte a rendelését, egy kedves női hang kereste őt telefonon, hogy a szállításról és a beszerelés időpontját tudják egyeztetni. Mivel nem csak a lakossági használatra szolgáló klímaberendezéseket árusítják úgy, hogy a készülék feltüntetett ára tartalmazza a beszerelési költséget is, hanem az ipari forgalomba szánt kazettás klímákat is ugyan ezen feltételekkel árulják, miszerint ezen klímaberendezések ára is magában foglalják a felszerelést és beüzemelést. Nagyon megörült ennek a boltvezető mivel, időt és energiát takarít meg ezzel, hogy nem kell saját magának keresnie klímaszerelő szakembert, aki rendelkezik megfelelő végzettséggel és tanúsítványt is ki tud állítani az elvégzett munkáról. A klímát forgalmazó cég ezzel minden egyes vásárlója számára nagy segítséget nyújt, rendkívül vásárlóbarát hozzáállása ez a cégnek.

Miután megérkeztek az üzletbe a szakemberek rögvest munkához láttak, nagyon precízen, pontosan dolgoztak, szinte semmit nem lehetett észrevenni munkájukból, úgy tudták a szerelési folyamatokat végezni, hogy az üzlet vásárlóit egyáltalán nem zavarták meg, az eladás és értékesítés ugyan olyan módon tudott lezajlani.

A boltvezető, nagyon meg volt elégedve a céggel és a szerelőkkel, azóta mindenkinek meséli, hogy aki teheti csak tőlük rendeljen klímát lakossági és ipari használatra egyaránt.