Egy jó autószerelőnek híre van vagy apróhirdetése!

Bármilyen gond adódik, adódott eddig az autómmal, nem volt kérdés kihez forduljak. Cimborám a legjobb autószerelő, akit valaha ismertem, mert minden autótípusnak minden problémájáról van fogalma és azt a lehető legjobb módon és kifejezetten költséghatékonyan hozza helyre! Nem egyszer hozott ki a bajból, mert emberileg is kiváló és minden S.O.S hívásomra azonnal reagál, jött, segített! Akár egy autómentő, de inkább angyalnak hívnám a kedves természete miatt.aprohirdetesingyen

Mindig mondtam neki, hogy meglévő tudásával biztosan egy jól menő vállalkozást tudna összehozni, csak el kéne hinnie, hogy igen is jó szakember. A környékről mindenki őt akarja autószerelőjének, mert korrekt és gyors. Jó is az, ha a munkád a hobbid, mert akkor nem sajnálod rá az idődet. Plusz sokszor mondtam neki, minden jó szakembernek van specialitása, ahogy neki is, még pedig a kipufogó technika. Jómagam nem értek hozzá, de tudom, hogy akik bennfentesek a témában, azok nagyon dicsérték munkásságát… Sikerült addig rágnom a fülét, még végül tényleg alkotta egyéni vállalkozását. A gond csak az volt, hogy túl sokat reméltünk, és közel sem hozott érezhető változást. Az ügyfélköre maradt, új kliensek nem jelentkeztek és csak a plusz vállalkozói költségek jelentek meg. Gondolkoztam mi lenne a legjobb megoldás, hiszen ő nem nagyon ért ezekhez, csak az autókhoz, szóval, ha már belerángattam egyengetem is az útját az elején még be nem indul, vagy ki tudja, lehet egy autószerelő nagyhatalom leszünk!

Kezdetben azt találtam ki, mivel elég kicsi a költségvetés, az olyan oldalakon, ahol az apróhirdetésingyen van, felteszem a lehető legtöbb formában, hogy minél többen tudomást szerezzenek cimborám remek képességeiről. Szerencsére van a tarsolyomban legalább egy ilyen oldal, amit rengetegen használnak, ingyenes a hirdetés feladás és olyan jól és könnyen kezelhető, hogy akik be vannak számítás technika ellen oltva, azok is pillanatok alatt hirdetni tudnak. Ebben nagy segítség az a fajta regisztrálási lehetőség, hogy egy gombnyomással párosítja is a legnagyobb közösségi oldalon lévő felhasználói profiloddal!

Felvetette azt is ötletnek haver, hogy mi lenne, ha olyan aprót tennénk ki, amiről le lehet tépni a telefonszámot, ha érdekel a hirdetés. Mondtam neki, hogy ez már egy ”idejétmúlt technológia” ráadásul semmi értelme nem lenne, hisz csak a helybeli emberekhez érne el az információ, akik már alapjáraton is hozzá járnak. Szóval meg kellett, hogy értse, amíg online hirdetünk akár több millió emberhez is elérhet a fantasztikus autószerelői képessége. Legjobb megoldás manapság az apródos oldalak, hiszen azonnal célközönséget ér, mert céltudatosan keres általában az ember ilyen weblapokon.

Szóval így kezdett bele vállalkozásába, azaz kezdtünk bele, mivel én is elég sokat segítek be neki, amit anyagilag meg is hálál! Mondtam neki, ha az apróhirdetéses oldalt, oldalakat ki is nőjük, elkezdünk célzottabb sikereket elérni, online marketinggel, linképítéssel, hogy ne csak ilyen oldalakon találjanak ránk, hanem a keresőkben is. Én hiszem, hogy cimborám autószerelő képessége országszerte kívánatos lenne, de talán azt is, hogy világszerte, és ki tudja milyen jobb ajánlatot kap, vagy mennyit fizetnének kizárólag neki, hogy Ő foglalkozzon a járműveikkel.

Elindítottunk most valamit, amiben nagy segítség az apróhirdetés ingyenes feladása, mert ez a kezdeti legjobb felület, hogy azokhoz érjen el a szolgáltatásunk, akikhez valóban el kell!