A férjem enyhén szólva kicsit szétszórt

A férjem imád szerelni, már kiskorában is állandóan ott sürgött-forgott az apja körül, amikor ő kocsikat szerelt. Mert egyébként az apjának ez a szakmája. Nagyon sok mindent tanult a férjem az apjától ezzel kapcsolatban. Így ha esetleg néha kisebb problémák akadnak a kocsinkkal, akkor azt még a férjem is meg tudja csinálni. Nagyobb gondoknál meg csak simán odaadja a kocsit az apjának, családon belül meg tudjuk oldani szerencsére az autó szerelést.

A férjemmel viszont ezzel kapcsolatban az a gond, hogy szerelés és hasonlókkal kapcsolatban ugyan mindent tök jól megcsinál, de sokszor annyi mindent csinál, annyi fele van, hogy elfelejt összepakolni, vagy éppen azt felejti el, hogy belekezdett valamibe.

Nem azt mondom, hogy ilyenkor szalad a ház, vagy a garázsban nem lehet megmozdulni, de elég zavaró, hogy kupi van és mindenhol van valami, aminek igazából nem kéne lennie.

És ha már a szétszórtságról van szó, akkor azt is megemlítem, hogy pár hónappal ezelőtt hogy jártunk. Nemsokára megszületik az első gyermekünk, ami azzal jár, hogy rengeteg mindent el kell még intéznünk, fel kell készülnünk a baba jövetelére. Nagyon sok mindent kell még beszereznünk, a babaszoba még kicsit hadilábon áll, és még akkor babakocsink sem volt.

Eldöntöttünk, hogy itt az ideje annak, hogy most már egy babakocsit is beszerezzünk, ezért utánanéztünk, milyen multifunkciós babakocsik vannak.

Miután utánajártunk kicsit jobban ennek is, megtaláltuk a megfelelő oldalt, ahol körbe tudtunk nézni a kínálattal kapcsolatosan. A babakocsik.hu hatalmas termékkínálattal rendelkezik, tőlük vettük végül a babakocsinkat is. Kinéztük, hogy melyiket szeretnénk. A döntés könnyen ment, mert minden babakocsinál van egy hosszú leírás és számos kép is, így aztán nem olyan nehéz dönteni. Bár, ha azt nézzük, hogy legszívesebben mindent megvettem volna, annyira jól néztek ki…

Na, mindegy, térjünk a lényegre. Kiválasztottuk, megnéztük, hogy hol van a bolt. Elmentünk hozzájuk utána, köszönhetően a korrekt nyitvatartási időnek, nem kellett sokat vacillálnunk, hogy mikor tudunk elmenni. Nagyon kedvesek voltak velünk az ott dolgozók, hamar megvoltunk mindennel. Mivel kocsival mentünk, így az ingyenes kiszállítást sem kellett igénybe vennünk. Megkértem a férjemet, hogy amíg én beszélgetek az egyik ott dolgozóval, pakolja be a kocsiba a babakocsit. Persze ő rámondta az igent, azonban előtte elment a bolt másik végébe, megnézett ott valamit. Már nem is tudom, hogy mit. Utána pedig tök simán visszasétált hozzám. Én elköszöntem mindenkitől, mentünk is egyből a kocsihoz. Beszálltunk, és elindultunk haza, hogy kirakjuk a babakocsit, utána elmenjünk még vásárolni.

Hát nem ott hagyta a babakocsit a boltban? Útközben voltunk, amikor csörgött a telefonom, szóltak, hogy ott hagytuk a járgányt. Én azt hittem, hogy mentem kitépem az összes hajam. Nem az a baj, hogy ott hagyta, hanem az, hogy egy elég drága dologról beszélünk, és nem sikerült odafigyelnie arra, hogy a babakocsi a kocsiba kerüljön. Mi csináltunk volna akkor, ha nem telefonálnak ránk? Mert még a számlát és minden papírt is sikerült ott hagynia. És ha tegyük fel, nem lennének jó fejek és azt mondták volna, amikor visszamegyünk, hogy itt ugyan nem volt semmilyen babakocsi, ami a miénk lenne? Gondolj bele, milyen kellemetlen lett volna…