Kalandos napom megörökítve

Szép szombat reggelre ébredtem. Sok programot terveztem mára, kis takarítás, főzés, ajándékkészítés természetesen kézzel, mert hivatalos vagyok este egy babaváró buliba a legjobb barátnőmhöz. Nem gondoltam volna még reggel, hogy ez a nap kissé bonyolultabban fog majd alakulni, mint ahogyan azt eredetileg megterveztem.

Egy kis gubanc volt a kocsimmal, így még a buli előtt el kellett vinnem a szervizbe, ahol szerencsére dolgozik egy régi jó ismerősöm. Kiderült, hogy kipufogót kell cserélni rajta. Nagyon segítőkész volt és gyorsan meg is oldotta a problémát, hogy tudjak sietni és ne késsek olyan sokat.

Amint odaértem nagyon örültek nekem. Barátnőm körbevezetett és megmutatta a nagy meglepetést, mindenkinek a kedvenc részét a buliban, a selfie gépet, amit a https://selfiegep.hu oldalról rendelt. Nagyon tetszett nekem is a kis gépezet és a berendezett fotósarok, még sosem láttam ilyet, pláne nem próbáltam ki. Először nem nagyon akartam fotózkodni, mert kissé látszott rajtam, hogy zilált vagyok, de aztán hamar elengedtem magam. Engedtem a kísértésnek és én is kipróbáltam a selfie automatát.

Voltak kitéve egy asztalra színes parókák, fejdíszek, kis mókás táblák, nagy szemüvegek és néhány maszk is. Én egy szemüveget kaptam magamra és egy “terhes a barátnőm”, másik kezembe pedig egy “keresztanya leszek” feliratú kis táblácskát. Majd beálltam a díszes hátterű paraván elé és mosolyogtam, nevettem. Egy nagyon kedves hölgy bíztatott, hogy bátran mosolyogjak, aki kezelte a https://selfiegep.hu selfie gépét. Majd a fotókat azonnal kidobta a gép így kézhez is kaptam. Nagyon mókásak lettek. Később csináltunk még többen is, hiszen jó szórakozás volt és ez egy nagyon kreatív, maradandó emlék lesz erről a napról.

Barátnőm megígérte, hogy a buli után majd minden fotót elküld nekünk, hogy megtudjuk nézni az összeset, ugyanis a Selfie Gép csapata minden fotót, ami a délután során készült, digitális formában is eljuttat a megrendelőnek.

Beszélgettünk még barátnőmmel, elmeséltem neki a kalandomat a kipufogómmal, megdicsértem a gyors szerelőket és ő is mesélt a délelőttjéről. A selfie gépről is beszélgettünk, elmondta, hogyan bukkant rá, mennyire tetszett neki az ajánlat és minden ami a csomaghoz tartozott, hogy nem hagyhatta ki. Négy órára bérelte ki, ő választotta ki a hátteret és, azt is, hogy milyen felirat legyen a kinyomtatott képek keretén, ami végül az lett, hogy: “Utolsó party, mert anya lettem”. Ezen jót kacagtunk. Elmondta, hogy a gépet ingyenesen szállították a helyszínre és, hogy korlátlan mennyiségben lehet fotózkodni vele ameddig csak a helyszínen van.

Elmesélte, hogy a csomagok milyen kedvezőek voltak az árukat tekintve. Van 4, 6 és 8 órás csomag is, de természetesen a fotóautomata addig marad a helyszínen a segítő alkalmazottal együtt, amíg a megrendelő úgy érzi, hogy szükség van rá. Tehát van lehetőség hosszabbítást is kérni. Nagyon népszerű lett a fotó box, így a vendégekkel megbeszéltük, hogy összedobunk még egy órát hosszabbításként, mivel csupán 13 ezer forint, így mindenki egy ezrest belead és még egy órára miénk az autómata. Ennek barátnőm nagyon örült, hiszen neki alig volt ideje fotókat csinálni, mint házigazda. Így a beszélgetés után mentünk és csináltunk még pár parókás fotót is.

Nagyon sokat nevettünk és igazán jól érezte mindenki magát, ami barátnőm különös vendégszeretete, finom ételei mellett a selfie gépnek volt köszönhető, hiszen nagyon különleges, maradandó élmény volt. Én is megjegyzem ezt a szolgáltatást, mert ez a fotóautomata nagyon fel tud dobni bármilyen bulit, esküvőt, szülinapot és rendezvényt is.