csőtörés budapesten – rossz kipufogó miatt nem tudtam időben hazaérni

Éppen úton voltam hazafelé, amikor lerobbant az autóm. Pont vártam az autómentőket, amikor hívott az alsó szomszédom, hogy valószínűleg csőtörés van nálam, mert szivárog át hozzá a víz. Szerencsére mindig el van mentve a vizszereles.net telefonszáma, hiszen a csőtörés budapesten sajnos elég gyakori dolog. A lábtörlő alatt mindig van egy kulcs vészhelyzetekre, így ha nem érek oda időben a lakáshoz, a szomszédom be tudja engedni őket. Addig is megkértem, hogy zárja el a főcsapot, hiszen az a legfontosabb teendő ilyen esetekben.

Gyorsan fel is vettem a kapcsolatot a céggel és elmondtam nekik a vészhelyzet okát és azt is, hogy én jelenleg le vagyok robbanva az út szélén. Azt mondták, hogy igyekeznek 1 órán belül kiérni, de a 2 az garantált. Nem tudtam, hogy végzek-e addig ezért is voltam most már mégjobban hálás az extra kulcsért, ami a szomszédnál van. Mire végeztek nálam az autómentők és elvittük a kocsit szerelőhöz, már a profi csapat végezte is a hibaelhárítást.

A csőtörést sikerült megoldani Budapesten pillanatok alatt

Nagyon nagy szó, hogy a fővárosban, ahol egy millió ember él, képesek voltak kiérni egy óra alatt. Tényleg nagyon megbízható és precíz társaságról van szó, akik becsületesen és szorgosan végzik a munkájukat. Óriási szakértelemmel rendelkeznek és mire hazaértem, már a szomszéd elkezdett nekem felmosni, a szerelés pedig pont véget ér. Az áraik is nagyon kedvezőek, főleg ahhoz a minőséghez mérten, amit adnak a pénzünkért cserébe. Úgy vélem, hogy ez a fajta hozzáállás az ügyfelekhez megfizethetetlen. Tisztában vannak vele, hogy milyen egy igazi vészhelyzet és a bajt szinte azonnal megoldják, méghozzá profi módon.

A szomszédomnak is nagyon szimpatikusak voltak, ő is elkérte az elérhetőségüket. Gyorsan derítették fel a csőtörés helyét és meg is vizsgálták a többi csövet, hogy máshol nem-e szivárog a víz. Ilyen kiváló csőtörés elhárító szolgáltatás nincs is Budapesten mégegy. Nagyon elégedett voltam velük és azóta sincs szerencsére semmi probléma a lakásom vízvezeték rendszerével. Remélem, hogy ezután sem lesz és még nagyon sokáig nem kell aggódnom amiatt, hogy eláztatok valakit. Esetleg a saját padlómat teszem tönkre több liter vízzel. Mentsd el Te is a vizszereles.net elérhetőségeit, hogy bármilyen balszerencsés helyzetre legyen a kezedben egy telefonszám, amit azonnal tudsz hívni. Bármikor keresheted őket és rövid időn belül válaszolnak a megkeresésre. Öt csillagos szolgáltatás, minden szempontból.