Környezetünk rendben tartásában segítenek a takarítógépek

Valami bűzlik a városban

Aki vidékről költözik be a nagyvárosba, annak elképzelhető, hogy nagyon hamar hiányozni kezd majd a friss, tiszta levegő. A sok autó rengeteg kipufogója ugyanis a gyári kémények mellett szintén milliónyi káros és az egészségre ártalmas anyagot puffogtat a környezetbe. Ez szerintem eléggé aggasztó még annak ellenére is, hogy ezt az autógyártók is tudják, és ebből kifolyólag a termékfejlesztők igyekeznek újabbnál újabb és modernebbnél modernebb ötletekkel előállni, hogy a környezetszennyezést minimalizálni lehessen. Biztos vagyok benne, hogy a nagy cégeknél folyamatosan fejlesztés alatt vannak a kipufogó-rendszerek is, hogy ezek az alkatrészek minél jobban hozzá tudjanak járulni a jármű környezetbarát minősítéséhez a körülményekhez képest.

Az elektromos autók elterjesztésével is igyekeznek az autógyártók minimalizálni a gépjárművek károsanyag-kibocsátását. Ez a szegmens ugyanakkor magával hozza a saját újkeletű problémáit. Bár a kipufogók fejlesztése ezen a területen talán nem jut olyan fontos szerephez, az autótöltők előállítása, használt akkumulátorok biztonságos elhelyezése, vagy a megnövekedett áramigény megtermelése nagyon is hordoznak magukban környezetszennyezési rizikófaktorokat. Úgy látszik, nem létezik tökéletes megoldás a tekintetben, hogy közlekedjünk is autóval, de a környezetünket is igyekezzünk megóvni a lehető legjobb hatásfokkal.

Talán a jövőben el fog jönni majd az az időszak is, amikor az autók kipufogójából nem mérgező anyagok tömkelege fog távozni, hanem sikerül kifejleszteni egy olyan tökéletesen éghető és természetes összetevőkből álló anyagot, amely valóban minimálisra tudja majd csökkenteni az autós közlekedésből eredő környezetszennyezés mértékét. Ez viszont egyelőre science fiction-nek hangzik, és az olajpiac szerepe sem csökkent napjainkban a vártnál nagyobb mértékben a különböző technikai újítások hatására, mint például amilyen az elektromos autók bevezetése is volt.

Persze nemcsak az autók kipufogója járul hozzá a kellemetlen szagokhoz és a szennyezett levegőhöz a városokban. Itt sajnos mindenféle ember megfordul, akik eldobják a szemetüket, nem szedik fel kutyájuk után a piszkot, szándékosan rongálnak, vagy pedig más módon tesznek kárt a város látképében és levegőjének minőségében. Időnként el-elnézem, hogy a közmunkások milyen profi gépekkel tudnak csak gondoskodni róla, hogy tiszta utcák fogadják a járókelőket.

Dolgozni csak tiszta környezetben lehet

Nálunk a cégnél is esedékes lassan a nagytakarítás, ezért mostanában az foglalkoztat, hogy az ipari porszívó bérlés budapest kerületeiben hol a legkedvezőbb. Nem feltétlenül az árra gondolok, mert az valóban minden esetben egy fontos szempont, de az igények mégiscsak cégenként eltérőek. Egy ajánlat tehát nem attól lesz jó vagy kevésbé jó, hogy viszonylag olcsó-e, avagy sem, hanem azt kell mérlegelni, hogy mit kapunk a pénzünkért – például keletkezik-e egy csomó saját zsebes pluszköltségünk, ha az ipari porszívónk használat közben meghibásodik, mert ha igen, már korántsem fogunk annyira jól járni.

Lassan azon kaptam magam, hogy már este 11-kor is arra keresek rá az interneten, hogy “ipari porszívó bérlés budapest”. A hosszas kutakodásnak végül meglett az eredménye, mivel rátaláltam a greenwaykft.hu honlapjára. Ők többek között ipari porszívó bérbeadásával is foglalkoznak, de igazából teljesen mindegy, hogy milyen jellegű ipari takarítógépre van szükségünk, mert náluk hatalmas a választék, így biztosan tudnak ajánlani olyat, ami megfelelő a számunkra.

ipari porszívó bérlés budapest

Nem árulnak egyébként zsákbamacskát, a honlapra érkezve ugyanis különböző kategóriájú gépek közül választhatunk. Az egyes kategóriákon belül szintén meg tudjuk nézni az eszközök adatait, ezt a fotójukra kattintva tehetjük meg. A honlap használata tehát gyerekjáték, remélem, hogy az eszközöké is az lesz a takarítók számára. Bár ők sokkal jobban értenek ezekhez a paraméterekhez és használtak is már ilyen eszközöket korábban, ezért őket is bevontam a projektbe.

Üzletkötés tiszta feltételekkel

Miután ők is mindent rendben találtak és volt egy kiszemelt bérelhető ipari porszívónk, nem volt más hátra, mint megkötni az üzletet a greenwaykft.hu-val. A biztonság kedvéért azért még őket is megkérdeztük, hogy jól látjuk-e, hogy mire is van szükségünk, ők pedig profin és pontosan válaszoltak minden egyes kérdésünkre.

A bérlés feltételeit tisztán és érthetően magyarázták el, és egyértelművé tették, hogy miből tevődik össze a havonta fizetendő költség. Ebben benne van ugyanis a szervizszolgáltatás is, tehát bármilyen probléma vagy meghibásodás elején nem kell a szerelőnek a zsebünkből előhúzni X Ft-ot, még akkor sem, ha villámgyorsan kiér. Márpedig erre van esély, mert vészhelyzetben a greenwaykft.hu igyekszik 12 órán belül kiküldeni a szakikat.

Az üzemeltetés szintén a bérbeadó, vagyis a greenwaykft.hu feladatai közé tartozik. Ez nem is a további esetleges költségek megelőzése miatt fontos, hanem azért, mert tudjuk, hogy egy nagy cégnél rendszeresen előfordul, hogy nincs ideje senkinek semmire egy-egy húzósabb projekt közepén. Tehát még ha egy kisebb rutinfeladatról is van szó, előfordulhat, hogy csak napokkal később jut el odáig a kolléga, hogy elvégezze, vagy pedig el is felejti, ami meghibásodáshoz és egyéb nemkívánatos következményekhez is vezethet. Ráadásul a greenwaykft.hu személyében egész biztosan profikra lesz bízva a dolog, akik a legkisebb teendőt is nagy szakmai hozzáértéssel fogják majd megoldani.

Ennek nagyon örültünk, és boldogan alá is írtuk a szerződést az ajánlat alapján, amit összességében véve nagyon kedvezőnek találtunk a vállalkozásunk szempontjából.

A baj sosem jön jókor, de a greenwaykft.hu gépei igen.

Ismerjük a törvényt, miszerint ami elromolhat, az el is fog romlani, mégpedig a lehető legrosszabbkor. Sajnos nálunk meg is történt a baj. Meg volt beszélve, hogy 1 hét múlva érkezik a cég egyik magasrangú vezetője Angliából, aki valóban el is várja, hogy minden mindig tökéletes legyen és tökéletesen működjön a cégünk összes leányvállalata esetében. Mindenki erre készült, mert az irodának és minden másnak makulátlannak kellett lennie. A takarítók közül viszont hirtelen egyik napról a másikra többen is lebetegedtek. Féltünk, hogy a megmaradt létszámmal nem fogjuk tudni biztosítani, hogy minden simán menjen ezekben a napokban, ezért úgy döntöttünk, hogy újabb extra segítséget kapnak a takarítók. Rövid időn belül rendeltünk hát további kisgépeket a greenwaykft.hu-tól, amelyekre gyorsan sikerült aláírni a bérleti szerződést ugyanolyan kedvező feltételek mellett, mint a múltkor. Azt hiszem, most már teljesen világos, hogy miért választotta több, nem csupán hazánkban ismert cég is őket. Valóban megbízhatóak, segítőkészek, csak jót tudok én is mondani róluk ezek után.

Tiszta befejezés

Az újabb bérelt takarítógépeket természetesen a cégvezető látogatása után is megtartottuk, mert nagyon jó állapotban voltak és kifogástalanul működtek. Mivel 2 takarító is szeretett volna 4 órás munkaidőbe átjelentkezni, ezt most végre megengedhettük nekik, mert a greenwaykft.hu-tól bérelt eszközök kevesebb fővel is biztosították a megfelelő hatékonyságot. Ráadásul a főállású takarítók is sokszor hamarabb végeznek, így mindenki élvezheti a fennmaradó időt, amit lazítással tölthet el.

Úgy gondolom, hogy a greenwaykft.hu-nak köszönhetően mindenki jól járt, és még a takarító dolgozóink is sokkal elégedettebbek lettek. A vállalkozásoknak sokszor valóban érdemes modern eszközöket beszerezni és kiaknázni a modern technológia nyújtotta lehetőségeket.