Még karosszérialakatosnál is lehet újat tanulni

Férjem az elmúlt héten karosszérialakatosnál járt, a kocsink már jó 10 éves. Kezdenek előbukkanni nála a korral járó, rejtettségből előtűnő hibái. Ilyen hibát fedeztünk fel pár hete nála, amikor kipufogó érdes, dobozos hangot kezdett kiadni. Számítottunk már arra, hogy előbb utóbb elkezdenek bajai lenni a kocsinak, és ez a sejtésünk most be is igazolódott.

Fel kellett keresni a lakatos ismerőst, hogy mondja meg pontosan, mi is ad ki ilyen hangot az autóban. A válaszra férjemnek nem kellett sokat várnia, teljesen egyértelmű volt a diagnózis, kilyukadt a kipufogó.

A szervizben mondták megrendelik a kocsinkhoz illő, speciális technikával készülő kipufogót, és pár napon belül vigye vissza férjem az autót, akkor meg is várhatja a cserét nem egy hosszadalmas folyamat. Ez számunkra nagyszerű megoldásnak mutatkozott, mert így nem kellett kocsi nélkül tölteni egy napot sem.

Eljött a kipufogó csere napja, férjem beállt a szerelőállásra otthagyván az autót, majd a várakozótérben leült, hogy megvárja míg a csere véghez megy.

Várakozás és információ csere

Ahogy megérkezett férjem a váróba, ott nem volt egyedül, két középkorú úr beszélgetett már egymással, akik szintén az autójukra vártak.

Darálós szivattyú volt a téma, férjem azt sem tudta mi fán terem ez az eszköz, ezért nagyon érdeklődve elkezdte hallgatni a beszélgetést. Férjem beszámolója szerint, ahogy a két idősebb úr észlelte, hogy ő is érdeklődést mutat a téma iránt, hogy rájuk, rájuk nézett és fülelve próbált információt kinyerni a beszélgetésből, őt is belevonták a témába.
Darálós szivattyú egy olyan szivattyú, mely a szennyvizet nem csak továbbítani tudja, hanem rostosabb és szilárdabb szennyezőanyagokat egy készüléken belül le tudja darálni és úgy továbbítja.

Képzelem férjem arcát, amikor ezt kifejtették számára, ahogy elképzeli magát a folyamatot.

Darálós szivattyút vásárolt az egyik idősebb úr, ezért is volt ez a téma a váróteremben.

Nagyon szüksége volt egy ilyen készülékre, és amint talált egy remek online forgalmazással is értékesítő oldalt, vételezett is saját felhasználásra egy ilyen több funkciósnak is mondható szivattyút.
Elmondása szerint régóta keresett egy ilyen vagy ehhez nagyon hasonló terméket, de eddig nem talált. Ezen a remek oldalon a cég által forgalmazott szivattyúk tárházát találta meg, itt a bőség miatt volt nehéz a választása. Nagyon megfontoltan állt minden pillanatban a vételhez. Nem csak a cég által, a vásárlóik kényelmére és a választás megkönnyítésének érdekében első kattintásra főbb pontokban feltüntetett termék ismertetőkkel, de második kattintásra egy részletes leírást talál minden termékről a vásárló. A cég remek szemléltető eszközöket is alkalmaz kép és grafikon formájában, erről is beszámolt a váróteremben várakozó idősebb úr egyike.
Választását nagyon megkönnyítette, hogy a cég által forgalmazott termékek paramétereit össze tudta hasonlítani, és a legjobb ár érték arányosat kiválasztani. Kiválasztásában az is segítségre volt, hogy egy telefonhívást intézett, a cég ügyfél szolgálatára, és egy nagyon kedves úrral sikerült beszélnie a termékekről, ő tanáccsal látta el és megerősítette a választásában. Rendkívül szakszerűen és segítőkészen álltak hozzá mindvégig a beszélgetés alatt.

Mire is esett a választása- fogalmazódott már meg férjemben a kérdés, ennyi információ után.

Végül is amit kiválasztott az úr, egy nagyon masszív anyagból készült, vastag öntvény falu készülékre esett, melynek daráló része, mely beépítve található hőkezelt rozsdamentes acél. Fontos volt a beszélgető partner számára, hogy nagy teherbírású, éveken át használható készüléket vásároljon.
Rendkívüli mélységben is működőképes 10 méterig használható, és a folyadékokat + 40 fokig tudja továbbszállítani. A folyadékokat 206 l/perc sebességgel tudja tovább szállítani, egy szállítási sebessége is szuper.

Beüzemelés után is remek gondolatai voltak az idősebb úrnak a szivattyúval kapcsolatban, remek minőség és kedvező ár, ez egy ideális kombináció volt, nagyon jó vételnek nevezte. Mindenképpen megelégedéssel beszélt a készülékről, hogy a piacon jobbat nem is tudott volna venni. Az eladó céget is csak ajánlani tudta, hogy ha valakinek esetleg másfajta szivattyúra is szüksége lenne, – mert árusítanak többfélét is-, nyugodt szívvel tudja őket ajánlani, mivel segítőkészek és kiváló termékeket forgalmaznak.

Mire a beszélgetésük végéhez értek mindenki autója elkészült.