Évfordulós ajándék: kipufogó és bőr táska

Két hete ünnepeltük a barátnőmmel az ötödik évfordulónkat. Noha a korábbi években nem csináltunk ebből nagy felhajtást, idén úgy gondoltuk, hogy adjuk meg a módját, hiszen mégis csak egy fél évtized óta együtt vagyunk. A napján elmentünk egy kellemes olasz étterembe, ahol elfogyasztottunk egy romantikus vacsorát, otthon pedig mindketten megajándékoztuk egymást.

Azt hiszen nekem van a legjobb barátnőm a világon, aki minden egyes apróságra odafigyel: Megjegyezte, hogy új kipufogó rendszert szerettem volna vásárolni az autómra. Arról nem is beszélve, hogy cseles volt, mert a böngészőm előzményeiből kikereste, hogy pontosan mire is áhítozom, és pont azt vette meg! Hát nem remek csaj?

Persze én is próbáltam kitenni magamért, és valami olyasmivel meglepni őt, aminek biztosan örülni fog. Hosszan gondolkodás után úgy döntöttem, hogy egy bőr táskával nem nagyon tudok mellé lőni. Timi világ életében táska mániás volt, amikor megismertem, akkor az első egy hónapban nem láttam kétszer ugyan azzal a táskával. Aztán egy idő után elkezdtek ismétlődni a darabok, de emlékszem, hogy legalább huszonöt különböző tákát láttam nála anno. Amikor összeköltöztünk, akkor érzékeltem csak igazán, hogy pontosan mekkora a gyűjteménye: Elfoglal egy egész szekrényt!

Tudom, hogy sok férfi biztosan hülyének néz azért, hogy egy táskafüggő nőnek képes vagyok még egy, új táskát venni ajándékba, de egyszerűen nem tehetek mást. Az én szerelmem ennek tud igazán örülni. Volt, amikor virággal és csokival kedveskedtem neki, az egyik születésnapjára pedig egy fehérarany nyakláncot kapott. Ezeknek is örült, de akkor csillan fel igazán a szeme, amikor ráteheti a markát egy új táskára.

Arra már sikerült rávennem őt, hogy azokat a darabokat, amiket már nem hord, kimentek a divatból, vagy éppen elhasználódnak, dobja ki, mert annyi helyünk nincs a lakásban, hogy felesleges dolgokat tároljunk. Nehéz csata volt, de végül megnyertem, és néhány régi táskáját tényleg kidobta. Aztán persze vett helyettük újakat, de hát… Ez már csak ilyen.

Azt a táskát, amit most kapott tőlem egy webáruházból rendeltem. Tetszett a honlapjuk, mert csak jó minőségű, bőr termékeket árulnak, a táskáktól kezdve a pénztárcákon át az ékszerdobozokig. Szóval rengeteg olyan dolog van a kínálatukban, amitől a legtöbb nőnek meglágyul a szíve. De egyébként férfiaknak is árulnak sok mindent, szintén táskákat, pénztárcákat, öveket, bőröndöket, és még sorolhatnám. Az biztos, hogy ezt a honlapot le fogom menteni a könyvjelzőim közé, mert innen nemcsak Timinek, hanem anyukámnak és apukámnak is tudnék ajándékokat rendelni. Arról nem is beszélve, hogy lassan nekem is szükségem lesz egy új övre…

Egyébként maga a táska, amit választottam, én, teljesen egyedül, mindenféle női segítség nélkül, egy négyzetes alakú, hófehér darab, aminek van egy pici füle, hogy kézben lehessen vinni, illetve egy nagy füle is, hogy vállra lehessen akasztani. Ránézésre praktikusnak találtam és reméltem, hogy Timi is annak fogja. A hófehér mellett pedig azért döntöttem, mert a szerelmem tavasztól kora őszig jobban szereti a világosabb színű kiegészítőket, mert az „nyáriasabb”, mint a fekete vagy a barna.

Amikor átadtam neki az ajándékot nagy kő esett le a szívemről, mert láttam az arcán, hogy tetszik neki. Utána ő is elmondta legalább hússzor, hogy mennyire imádja a táskát is és engem is, szóval telitalálat volt ez a választás. Csakúgy, mint a tőle kapott kipufogó. Még nem szereltem fel az autóra, de ami késik, nem múlik! Amint lesz egy nyugis hétvégém, befekszem az autó alá és indulhat a bütykölés! bőr táska