Autószerelés a profilunk, most vízszerelőre van szükségünk

Autószerelés a szakmám, de most vízszerelőt keresek

Amikor gyerekkoromban apukám arról beszélt nekem, hogy ha nagy leszek, egy nap majd átvehetem az autószerelő műhelyét, még nem gondoltam volna, hogy ez egyszer tényleg valóra is válik. Pedig mindig nagyon vágytam rá. Már kisfiúként nagyon szerettem az autókat, az utcán bármelyik szembejövő autóról meg tudtam mondani, hogy milyen márkájú. Ahogy aztán cseperedtem fel, az autó működésének a műszaki része is elkezdett érdekelni. Így aztán szabadidőmben igyekeztem minél több időt édesapám mellett tölteni az autószerelő műhelyről. Miközben javította az ügyfelek autóit, sok mindent mesélt nekem az autók működéséről, a műszaki felépítéséről, és hogy bizonyos hibákat hol érdemes keresni vagy javítani. Így szép lassan, de mellette beletanultam a szakmába én is.

És bizony, amikor eljött az idő, édesapám engem is társtulajdonosként bejegyzett a cégében, és egy idő után már én vittem tovább a családi vállalkozás oroszlánrészét. A vállalkozásunk szépen jövedelemezett, és mindig okosan félre tudtunk tenni abból, amit megkerestünk. Így például most a vállalkozásból megspórolt pénzen tudjuk felújítani a fürdőszobánkat. Igen ám, de a vízszereléshez megbízható szakemberre is szükség van, éppen ezért elkezdtünk szétnézni a piacon. Az interneten találtunk rá a vizgazfutesszerelo24.hu oldalra, aki vízszerelés, gázszerelés, és fűtésszerelés témakörben is a szakma specialistáinak tűnnek. Így hát elkezdtem tüzetesebben szemügyre venni az oldalukat. Az autószerelésből kifolyólag mi tudjuk, hogy egy jó szakember aranyat ér. Szerettük volna, ha a fürdőszoba felújítás kapcsán is megtaláljuk a megfelelő szakembert a munkálatokhoz.

Vízszerelés megbízhatóan egy profi csapattól

vízszerelés
A vízszereléshez megbízható szakemberre van szükség.

Márpedig úgy tűnt, vizgazfutesszerelo24.hu csapata profi abban, amit csinál. Én értelemszerűen a vízszerelés témakörében kezdtem el vizsgálni az oldalukat, és nagyon ígéretesnek tűnt, amit ott találtam. Legyen szó csöpögő csapról, elromlott mosógépről, ne adj isten egy kellemetlen csőtörésről, az oldalon azt ígérik, hogy a vízszerelő kollégák biztosan megtalálják a megoldást a probléma szakszerű megoldásához. Így többek között segítenek vízvezeték szereléssel, csatornázással kapcsolatban, de fürdőszoba felújításhoz is kínáltak segítséget. Nagyon megörültem például, amikor láttam, hogy a szokványos WC szerelés és csaptelep igazítás mellett foglalkoznak káfelújítással és bojler javítással is. Ez pontosan az, amihez nekünk is segítségre lenne szükségünk!

Ráadásul az oldalon úgy olvastam, ha vízszereléssel kapcsolatos vészhelyzet áll fenn, Budapesten és Pest megyén belül akár 1 órán belül a helyszínre sietnek a kollégák. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint tárcsázni az oldalon feltüntetett telefonszámot és elmondani a problémát. Ha azonban az problémát okoz a részedre, visszahívást is kérhetsz, a csapat készséggel áll a rendelkezésedre ebben az esetben is. Sőt, ingyenes tanácsadásban is részesülhetsz! Illetve ha a telefonbeszélgetés után tényleges munkavégzésre kerül a sor, akkor nem számolják fel a kiszállási díjat sem! Mindezen felül pedig az elvégzett munkáról számlát is kiállítanak, amelyet vészhelyzet esetén még a biztosítónak is be tudtok mutatni. Mi biztosan hozzájuk fogunk fordulni a fürdőszoba felújítás kapcsán – ti kit hívnátok vízszereléshez?