Autószerelés helyett pelenka rendelés a netről olcsón

Hogy mindenki értse: a férjemmel a nyáron házasodtunk össze, és nem olyan régen derült ki, hogy várandós vagyok. Nagyon örült mindenki, pláne ilyen időkben. Minden kicsit is jó hír reményt ad az embereknek, hogy nem fog ez a helyzet se örökké tartani. A férjem, Kristóf, autószerelőként dolgozik, de emiatt a zavaros helyzet miatt kénytelen volt itthonról bedolgozni, amit éppen tudott. Ez a mi esetünkben annyira nem volt rossz megoldás, én élvezetem, hogy itthon van, olyan érzés volt, mintha több időt töltenénk együtt, ő pedig gyakrabban ellenőrizte, nem csinálok-e valami olyat, amit nem kéne. Meg kell mondjam nagyon tudatos kismama vagyok, így nem gyakran kapott rajta “rosszalkodáson”.

Ugyan a kis utód, ahogy Kristóf hívja, megérkezése még távol van, böngészgettem kicsit a neten pelenka rendelés témájában. Az ilyet sose lehet elég korán elkezdeni. Minél hamarabb talál az ember egy jó helyet, ahonnan megveheti a szükségleteit, annál jobb. Így nem lesz kapkodás a dolog vége. Valamelyik sokadik kattintásra sikerült találnom egy nagyon jó webshop-ot. Nagyon sokféle terméket lehet olcsón vásárolni, többek között pelenkákat (mint már kiderült), nedves törlőkendőket, háztartási tisztító szereket és még sok mást. Nagyon nagy választékuk van főleg az első két termékből. Egy ilyen drogéria a könyvjelzőkben sose árt, pláne, ha az ember nem hagyhatja el a házat.

Érdekes módon Kristóf is nagyon belemelegedett a nézegetésbe, meg is lepődtem. Ő általában az a tipikus férfi: megyünk, megvesszük, ami kell; nem nézegelődünk “feleslegesen”. Neki úgy néz ki az online vásárlás, és ez a kimondott pelenka rendelés jobban bejött, mint a hagyományos bolti. Szóval ez is egy plusz pont az üzlet számára.

Amit még mind a ketten nagyon pozitívnak találtunk többek között, az a 24 órás chat-en keresztüli ügyfélszolgálat. Az is nagyon jó volt, hogy a pelenkákat csoportosították márkán belül korcsoportba is. Így nem egy márkán belül kellett keresgélni, hogy akkor most nekünk melyik kellhet vajon. Ahogy a címben is említettem nagyon olcsó itt, a Lord Shopnál a pelenka rendelés. Még a szállítással együtt is akár fele annyiért kaphat az ember pelenkát. Az lehet, hogy nem az agyon reklámozott fajtából, de őszintén szólva, amennyi pelenkával egy gyerek jár, ha csak egy próbacsomagot rendel az ember, az is simán megéri. Amire azért másokat is figyelmeztetnék, hogy csak 5 ezer forint feletti rendelés esetén szállítanak ki. Viszont ennyi termék, ilyen széles választék mellett erősen kétlem, hogy ne lehetne találni ekkora összegben szükséges dolgokat.

A szállítás során arra is ügyeljetek, hogy milyen formában kéritek. Egyes településekre a saját futárszolgálatuk is szállít ki, amelynél egy bizonyos összeg fölött, ami most 8 ezer forint, a szállítás ingyenes. A GLS viszont mindenhova szállít, akármikor, ha az úgy kényelmesebb az embernek. Plusz kedvezményeket, és nyeremény játékokat is kínálnak, valamint a közösségi médián keresztül is lehet róluk tájékozódni a facebook oldaluk által.

Minket mindenesetre nagyon megnyertek. Én biztos, hogy innen fogom majd rendelni a picinek a pelenkát. Ha hasonló helyzetben vagytok, nyugodtan kattintsatok a Lord Shop weboldalára, egy kukkantást mindenképp megér.