A szervizes és a patronvásárlás

Nő létemre nehézséget okoz sok mindennek az elintézése. Nem azért, mert képtelennek érzem magamat, vagy a nőket rá, inkább csak azért, mert úgy voltam nevelve, hogy az ilyesmit mindig édesapám intézte. És most, hogy már nincs szegény, magamra vagyok utalva és magamnak kell megoldanom a dolgaimat. Az mondjuk természetes, hogy az autómat szervizbe vittem, azt sok esetben édesapám is úgy csinálta, csak kevés dolgot mert bevállalni autószerelésben, de az már nem volt olyan természetes, hogy kifogyott a nyomtatóm és hirtelen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.

Úgyhogy anno egyszer amíg a szervizben voltam, tanácsot kértem az autószerelőtől, aki ajánlott nekem egy szuper oldalt: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron. Ezen a linken éritek el őket, itt egyből a HP patron kínálatuk jön be, mivel nekem HP nyomtatóm van. Amúgy még soha nem vettem eredeti HP márkájú patront, mindig után gyártottat szoktam rendelni, hiszen ezen a webshopon ez is a kínálat része és még olcsóbb is, mint az eredeti. De ettől még fontos figyelni arra, hogy kiválasszam a megfelelő HP nyomtató típust, amilyen nekem is van, és annak megfelelően, ahhoz kompatibilis patront vásároljak. Mivel csak dokumentumokat és recepteket szoktam nyomtatni, ezért általában fekete patront veszek csak. Igaz, hogy a nyomtatóm színes nyomtatásra is alkalmas, de ez nem vonz engem. De erről az oldalról tudom, hogy az mennyibe kerül és ha valaha úgy döntök, akkor innen tudok rendelni. Innen úgyis megéri egyszerre többet venni, mert két termék vásárlása esetén kisebb, három termék vásárlása esetén pedig nagyobb kedvezményben részesülhet a vásárló. Ezért szoktam például feketéből is egyszerre kettőt vásárolni, hogy érvényesítsem ezt a kedvezményt. Vagy egyszer például fotópapírt is vásároltam (ajándékba egy munkatársamnak) és akkor csak egy fekete tintapatront vásároltam, mert ez a szuper kedvezmény már így is működött).

Szóval így, lassacskán ismerkedem az élet technikai, férfias oldalával, mert muszáj megoldanom magamnak, ha “kiég a villanykörte”.