Hiába a drága gyerekülés gépjárművébe, ha a kipufogórendszer miatt életveszélyes!

Cimborám és felesége meglátogattak, hogy szereljem be a frissen vásárolt gyerekülésüket az autójukba. Természetesen nem csak ezért, hanem azért is hogy átellenőrizzem az autót és megosszák mi a helyzet velük.

Mivel igen szépen cseperedik a gyerek, muszáj volt új gyerekülést venniük, mert a másikat kinőtte. Azonban most máshonnan szerezték be, mert az interneten barangolva Szilvi, barátom felesége, belefutott egy nagyszerű webshopba. Ami nem csak internetes bolt, mert létezik rendes üzletük is ami látogatható, de akár ott akár az oldalon vásárol az ember, az áru kiszállításra kerül egy futárszolgálat által. Nagyon kényelmes, mert elektronikus levélben és telefonon is egyeztetnek, hogy biztosan akkor vegye át a rendelő, amikor neki jó. Hétköznaponként 8-16 óra között szállítanak ki, mindezt díjmentesen. Az üzlet hatalmas termékválasztékkal rendelkezik, és a legnívósabb márkákkal találkozhat az ember, babakocsi, gyerekülések terén! Borzasztóan örültek, amikor megtalálták ezt a boltot, mert a pénzükért valóban azt a minőséget kapják, amit elvárnak.

Miközben hallgattam a jó tapasztalatokat a babaverda.hu-ról, a gyerekülés gépjárműbe beszerelésének műveletét hajtottam végre. Fogásra is jó volt a vadonatúj gyerekülés, éreztem, hogy ”nem a szél fújta össze” vagy mit is szoktak ilyenkor mondani. Közben pedig folyamatosan mesélték a történeteiket. Fiatal szülők, babával, szóval nincs egy unalmas másodpercük sem.

Az autó ellenőrzésének a végén jártam, amikor mondtam nekik, hogy nagyon jól tették, hogy eljöttek, mert a kipufogórendszer nem az igazi és lehet valami probléma adódott volna az utastérben is. Hiába a minőségi babaülés, ha a kellemetlen gázok jutnak a légtérbe és galibát okozhatnak. Hamar kijavítottam és mondtam nekik, hogy most már biztonságos lesz és minden klappol.

Örültem, hogy jöttek. A felnőttkor egyik hátránya, hogy kevés az ideje az embernek, és nem tud találkozni a haverjaival. Ezért örülök annak, hogy olyan szakmám van, amivel segítségére tudok lenni másoknak és néhanapján, eljönnek hozzám és legalább akkor beszélhetünk, még ha nekem közben dolgozni is kell. Most is kifejezetten örültem, hogy hozzám hozták autójukat és rengeteg történettel szórakoztattak közben. Lehetőségem lett megismerni a babaverda honlapját, amit majd idővel nekem és barátnőmnek is látogatnunk kell, mert az biztos, hogy a legjobbat akarom majd megadni a trónörököseimnek!gyerekülés gépjárműbe