Egy autószerelőnek is találhatunk vicces, személyre szóló ajándékot

A férjem autószerelőként dolgozik, nagy szerelmei az autók (persze csak utánam). A saját magánműhelyében végzi a munkáját, amit 3 éve üzemeltet egy maga által berendezett kis épületben a házunktól egy utcára. Azelőtt egy nagyobb szervizben dolgozott több másik szerelővel együtt, de megunta, hogy kötött a munkaideje és meg volt kötve a keze is. Ezért az amúgy is régóta tervezgetett saját vállalkozásába fogott bele. Eleinte az eddigi kuncsaftjai jártak hozzá, akik a szervizben is mindig őt keresték fel, kialakult egy vevői köre. Most már viszont a környékről szinte mindenki az ő szervizébe jár, ha probléma van az autójával.

Születésnapjára valami egyéni, személyre szóló ajándékot szerettem volna adni neki, ezért elkezdtem nézelődni a neten, hogy ötleteket kapjak. Nem olyan könnyű ugyanis egy férfinek minden alkalomra valami új, hasznos és ötletes ajándékot kitalálni. Először a szokásos, már kicsit elavult feliratos bögréket, kulcstartókat, egyéb egykor viccesnek számító eszközöket dobott fel a kereső vagy egyéb pólónyomással foglalkozó cégeket, ezek között aligha találtam megfelelő, értelmes ajándékot. Hamarosan viszont megtaláltam egy sokkal modernebb, fiatalosabb és tényleg szellemes feliratokkal rendelkező póló- és pulóvergyártó céget, méghozzá a lolmarkt.hu cím alatt. A cég szolgáltatásai közé tartozik még az egyedi tervezésű pólónyomás, valamint egyéb kisebb ajándéktárgyak gyártása személyre szabottan. A sok kategóriában segítenek eligazodni az átlátható menüpontok, legyen szó szinte bármilyen témáról: alkohol, család, legény- vagy lánybúcsú, egyes foglalkozások (eljött az én időm), explicit, páros, Valentin-napi, filmek, újragondolt híres logók és egyéb vicces grafikák.

pólónyomás

Végignéztem egy pár kategóriát, de mivel hatalmas a választék mindegyikből, nem volt türelmem egyenként végignézegetni őket, így segítségül hívtam a keresőt az oldal tetején. Beírtam, hogy “autó”, mire ki is dobta azokat a találatokat, amelyekre pontosan szükségem volt. A 6 darab autós témájú póló között találtam hármat, ami kifejezetten autószerelőknek szól. Imádtam őket, de leginkább a “Senki sem tökéletes, de az autószerelők piszkosul közel járnak hozzá” feliratú fogott meg. S-estől XXL-es méretig volt elérhető, a férjemnek jó lesz az L-es. Fekete, zöld és sötétkék színek közül lehet választani. Az a jó a honlapban, hogy az egyes árucikkek leírásához oda van írva a szállítás várható időpontja is, így könnyebben lehet vele számolni. A részletes leírásban megtudhatjuk azt is, hogy a póló tartós és kényelmes, magas grammsúlyú pamut anyagból készült, ami megfelelő használat mellett garantáltan kitart évekig fakulás nélkül. A mosáshoz és vasaláshoz is írnak utasításokat: kifordítva, kímélő módban célszerű mosni, valamint közepesen meleg vasalóval vasalni úgy, hogy a mintához nem érünk, vagy csak vasalópapíron keresztül.

A szállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe általában, de én pont egy pénteki napon rendeltem meg a pólót, így a hétvégét ki kellett várnom. Ez nem jelentett problémát, mert még volt sok idő a férjem szülinapjáig, nem kellett kapkodni. Kedden meg is jött a rendelésem egy takaros kis dobozban, rajta a lolmarkt.hu logójával. Kicsit izgultam, hogy jó lesz-e a férjemre és vajon tetszeni fog-e neki, de azért bíztam a legjobbakban. Akkor sincs egyébként semmi baj, ha nem jó a méret, mert 14 napon belül ki lehet cserélni minden további nélkül. Végül jó lett a póló a férjemnek, nagyot nevetett, amikor elolvasta a feliratot. Mondta, hogy ez lesz az elsődleges munkáspólója – de persze a koszos munkához nem ezt fogja felvenni, nehogy olajos vagy piszkos legyen. Most, miután ekkora sikere lett a lolmarkt.hu-ról rendelt pólónak, elgondolkoztam, hogy élek a későbbiekben a pólónyomás lehetőségével is ennél a cégnél. Van egy-két pólóminta-ötletem, amiket még sehol nem láttam máson vagy boltokban, így nemsoká eljöhet az idő a megvalósításukra.