A szerelőműhelyben már szinte kötelező a klíma

Aki járt már nyáron szerelőműhelyben, az tudja, hogy micsoda hőség tud bent lenni. Két-három autót szerelnek párhuzamosan, némelyiknél járó motor mellett keresik a hibát, mindezt pedig egy kis alapterületű műhelyben. Mivel egyre gyakoribb az elhúzódó kánikula nyaranta már Magyarországon is, jeleztük főnökünknek, hogy bizony, nem ártana egy klímát beépíteni a műhelybe.

Szerencsére, mivel igazán jó évet készülünk zárni, kérésünk nyitott fülekre talált nála. Még az oldalra is kíváncsi volt, ahol mi tájékozódtunk: shop.klimaglobal.hu/klima_85. A klimaglobal.hu széles választékot kínál nem csak klímákból, de hőszivattyúkból, elektromos fűtési rendszerekből és ipari hűtőkből is. Minket most a klímák érdekletek, de önmagában itt is lenyűgöző a kínálat. Minden kisebb-nagyobb márka termékei megtalálhatóak az oldalon. Ennek megfelelően persze az ár is szór… Érdemes azonban megfontoltan választani, mert lehet, hogy ami most spórolásnak tűnik, később viszi majd a pénzünket, ha javítás szükséges vagy ha nem jó hatásfokkal működik. Nagyon megkönnyíti a klímák közti keresést az oldalon, hogy kereshetünk a termékek között név szerint vagy a gyártó neve szerint illetve rendezhetjük a találatokat ár és vélemények szerint csökkenő vagy növekvő sorrendbe.

Ha mégis elvesznénk a klímák rengetegében, akkor a klimaglobal munkatársai készséggel állnak rendelkezésünkre. Érdemes tudni, hogy 50.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás az ország bármely pontjára illetve szerelésről is tudunk egyeztetni előzetesen, ha a klimaglobal munkatársait szeretnénk megbízni vele.

Az általuk felrakott klímák telepítési munkálataira örök garanciát vállalnak. Emellett érdemes a készülékek javításával, karbantartásával is őket megkeresni, hiszen ha minősítés nélküli, engedélyekkel nem rendelkező szerelő nyúl a klímánkhoz, akkor akár a termékgarancia is érvényét vesztheti.

Egy modern, korszerű klímaberendezés hosszú távon biztosít megoldást, megfelelő odafigyelés mellett akár 15 évig is működhet gond nélkül. Jövőre mindenképp észben kell tartanunk, hogy ki kell tisztíttatni a klímát, különben elszaporodhatnak a benne lévő nedves környezet miatt a vírusok és a baktériumok.

Ha lehetőségeinket meghaladja a szükséges klíma berendezés ára, akkor a Budapest Bank online áruhitel igénylési lehetőséget kínál a klimaglobal.hu oldalán. Természetesen ennek azért vannak feltételei és kizáró szempontjai is.

Nagyon jó lesz jövő nyáron már úgy szerelni az autókat, hogy közben nem csöpög a homlokunkról az izzadtság!