Spar akciós újság az interneten? Micsoda újdonság!

Ha az ember nem keres vagyonokat minden hónapban, akkor igazán meg kell fontolnia, hogy mire mennyit költ. A bolt, ahol dolgozom kipufogótechnikával foglalkozik, de a viszonylagos jó forgalom mellet sem kényeztetnek el minket, szóval szabályos stratégiát kell felállítani az otthoni beszerzésekben is ahhoz, hogy a hónap végén ne kopjon fel az állunk. A kollégák is panaszkodtak már erre, de a főnök hajthatatlan, azt mondja, hogy ha nem tetszik, akkor tudjuk merre van a kijárat. Szép gesztus, mondhatom… A lényeg, hogy amíg nincs jobbra lehetőség, addig vadásznom kell az akciókra, jó előre betáraznom mindenből, ami kedvező áron van, és így hosszabb távon is sikerül jobban kihúzni a hónapokat. Ezért örültem meg különösen, amikor egy kolléga megtalálta azt az oldalt, ahol digitális akciós újságok tömege található, állandóan frissítve.

Egyszer, mikor egy munkatárssal arról beszélgettünk, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy máshová minden nyamvadt reklámújság eljut, addig hozzánk valahogy soha nem dobnak be semmit, és állandóan vadászni kell az akciós újságokra, akkor robbant be a társalgásba a mi személyes felfedezőnk, aki mindig minden hasznosat megtalál. A diskurzus vége felé odaszólt nekünk, hogy menjünk gyorsan, mert talált valamit, ami témába vág, és örülni fogunk neki. Odaálltunk hát a két oldalára, és megnéztük, hogy mi van a monitorán. Valóban, mint akik csodát látnak, úgy kerekedett el a szemünk: egy olyan webhelyet talált, ahol egy csomó reklámkiadvány, többek között a Spar akciós újság is online megnézhető, elolvasható. Olyanról már hallottam, hogy könyveket digitalizálnak és ilyen módon elérhetővé tesznek, de reklámújságokkal? Ez igazi újdonság volt a számomra.

spar akciós újság

Nem is türtőztettem magam sokáig, máris kaptam elő a telefonomat és kikerestem ezt az oldalt, hogy alaposabban szemügyre vegyem. Döbbenetes, hogy egy ekkora ötlet csak most jutott eszébe valakinek! Ezzel akkora gondot vett le a vállamról, hogy szavak sem igen vannak rá. Így nap közben hétről hétre ki tudom bogarászni az újságok közül, hogy hol mi van jó áron, és sokkal egyszerűbb lesz a stratégiámat is felépíteni. Leggyakrabban a Sparba járok, így amikor megláttam, hogy Spar akciós újság is van a gyűjteményben, majd’ kiugrottam a bőrömből. Tisztában lenni az aktualitásokkal mindig egy élmény.

A nap közbeni üresjáratokban, mikor éppen nincs vevő, vagy ebédszünet van, azóta is állandóan ezt az oldalt bújom. A legtöbbször természetesen a Spar akciós újság forog a kezemben, mert az van ide a legközelebb, nem véletlenül oda járok majdnem minden nap, de így, hogy percek alatt utánanézhetek, hogy más üzletekben mi a helyzet, már sokkal nagyobb kedvvel kelek útra munka után, és ha kel, akkor kitérővel megyek haza, de ha látok egy kihagyhatatlan akciót, akkor mindenképpen élni szeretek vele. Remélem a kollégánk még talál majd hasonló jókat a jövőben is, sőt, talán az álláshirdetések bogarászásával is őt kéne megbízni, mert akkor mindenki egyből középvezetői munkába menne tovább innen, ha végleg elegünk lesz a kizsákmányolásból.