Az autószerelő után jól esett egy fejmasszázs

A múlt hétfőm egy eléggé mozgalmas napra sikeredett. Reggel egy vérvétellel kezdtem, majd utána egyből elszaladtam megvenni pár dolgot.

Ezután pedig már előre leegyeztettem időpontot az autószerelőmmel, mert egy ideje elég furcsa hangot hallok az autóm kipufogója felől. Kicsit izgultam, mert reméltem, hogy nem fog sokba kerülni a javítás. A múltkori találkozásunk sajnos elég drága volt. Ott hagytam az autót a szerelőnél és másnap kellett visszamenni érte. Sajnos egyáltalán nem repestem az örömtől, mert elég komoly probléma volt és az alkatrész kicserélése nem két fillér lett végül. Meg is fájdult egyből a fejem, amúgy sem volt egy szuper napom. Gondoltam megérdemlek egy kis kényeztetést, ezért rákerestem arra, hogy fej masszázs Budapest.

fej masszázs Budapest

Az első eredmények között ott volt a karmathaimasszazs.hu oldal. Két helyen is van szalonjuk a belvárosban, ami számomra tökéletes, mert mind a kettő közel van a lakásomhoz. Nagyon tetszett, amit az oldalukon olvastam a fejmasszázsról.

Különösen ajánlott azoknak, akik pörgős, rohanós életet élnek. Hát sajnos az én életem ilyen mostanában, pláne azon a napon, amikor iszonyatosan megfájdult a fejem. Munkámból adódóan rengeteget kell ülnöm a monitor előtt is, hiszen sajnos ülőmunkát végzek. Emellett azért is találtam megfelelőnek számomra, mert rendszeresen sportolok. Ezzel a masszázzsal nem csak a fejet masszírozzák meg, ahogy a nevében benne van, hanem a nyakat, vállat és a hát egyes területeit is, amik összeköttetésben vannak a fejjel, ezáltal ki lehet masszírozni a görcsöket és a csomókat is test ezen részéből.

A kezelés során különösen odafigyelnek a fej energiapontjaira. A masszázs során gondosan átmasszíroznak minden egyes problémás pontot a fej tetejétől indulva lefelé haladva. Mint ahogy említettem már korábban szintén alaposan átmasszírozzák és a görcsöktől mentessé teszik a nyak, a hát és a váll bizonyos részeit is.

A fejmasszázsnak rettentő pozitív hatása van a szorongásra, a depressziós tünetekre, a stressz leküzdésére, a számítógép előtt megerőltetett szemekre, az ízületi fájdalmakra, a kreativitásra, az emlékezőképességre és a kiegyensúlyozott alvásra.

Ez mind remekül hangzott és tudtam, hogy ez kell nekem, ez az amire szükségem van. Nem is vártam sokáig, egyből felhívtam őket és foglaltam egy időpontot még aznapra.

A masszázs végén nagyszerűen éreztem magamat, teljesen megkönnyebbültem és talán elmondhatom, hogy ez a fej masszázs Budapesten talán a legjobb.