Ahogy a kipufogóknál, úgy a pénztárcáknál is van, hogy új állja a helyét

Már lassan egy évtizede megvolt a kedvenc bőr pénztárcám, amit mindenhova vittem, szentimentális és praktikus okok miatt egyaránt. Már egy ideje észrevettem, mintha bomlott volna egy helyen, de még jól szuperált. Aztán valamelyik nap megadta magát. Az aprót tartó része kifeslett. Persze nem akkora probléma, hogy egyből kuka legyen a tárca sorsa, de már nem mindennapi használatra való. Szóval fogtam magam, és nézelődni kezdtem a neten egy új férfi pénztárca után, ami lehetőleg bírja addig, amíg az előző tette.

Végül a cipomarketen találtam meg a tökéleteset. Igazából egész könnyű volt. Nincsenek olyan nagy igényeim, mint a nőknek. Férjen bele a bankjegy meg az apró és lehetőleg sokáig bírja. Épp ezért kerestem lehetőleg bőr pénztárcát, mivel úgy tapasztaltam azok bírják a legtovább. Itt szinte csak olyanok voltak, szóval válogathattam volna kedvemre, de egyből az első oldalon megtaláltam a megfelelőt.

Igaz, akkor még voltak fenntartásaim, de tudtam, hogy ha valamiért mégsem tetszik, 14 napon belül úgyis visszaküldhetem, és akkor az árát is visszakapom. Az is nagyon tetszett, hogy a szállítási költség ezer forint volt, plusz (ha valaki az utánvétet részesíti előnyben) én nem láttam, hogy kezelési költséget kértek volna utánvétnél. Bár, lehet hogy csak nem láttam, mivel én előre utaltam az összeget. A tárca az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően 1-2 munkanapon belül meg is érkezett GLS futárral a férfi pénztárca, és minden teljesen rendben volt vele. A csomag sértetlen volt, a tárca pedig, ahogy a képen is láttam pont jónak bizonyult.

Persze, miután én rendeltem a cipomarketról valamit, a feleségem is körülnézett rajta. Azt nem állíthatom, hogy ő olyan gyorsan és könnyen rendelt magának, mint ahogy én, de legalább túlzásokba nem esett. A cipők területén a legtöbb ismert márkát árulják, és szerintem nagyon jó áron is adják őket, és a női férfi pénztárcákon kívül még táskákat és öveket is lehet tőlük rendelni.

Ha az élet úgy hozza, biztos, hogy még visszatérünk ide, mert nagyon jó, pontos és minőségi szolgáltatást biztosítanak. Javaslom, ha ti is hasonló termékeket kerestek, nézzetek be hozzájuk, mindenképp megéri.