Elköteleződés a minőség mellett

Tudom, ritka, hogy egy nő autószereléssel foglalkozik, de én nagyon büszke vagyok arra, hogy sikereket érhetek el ebben a szakmában. Folyton az igazit keresem, így van ez az alkatrészek, és gyártóik tekintetében is és a férjemmel beindított közös vállalkozás szerencsére sikeresen működik. Sikerünk egyik titka a hűség; egymáshoz és a minőségi alapanyagokhoz is ragaszkodunk. Így ha rálelünk a tökéletes szolgáltatóra, azt nagyon megbecsüljük.

Így történt, hogy mindketten letettük a voksunkat Magyarország legjobb acélfeldolgozó és kereskedelmi cégénél. Az Acélpartner Kft. kizárólag minőségi acéllal dolgozik, így az általunk megvalósítani kívánt szerelési és tuningolási opciók teljes mértékben sikerre vannak tervezve. Bármilyen speciális kipufogó dobra is van szükségünk, ők segítenek létrehozni. Az acél minőségére még soha nem érkezett panasz és mi sem tapasztaltunk negatív tényezőt. Több olyan szolgáltatással is rendelkeznek, melyet Magyarországon csak kevesek képesek biztosítani, mivel nincsenek hozzá megfelelő gépeik, vagy megkívánt tapasztalatuk. Egy ilyen pozíciót kivívni országos szinten elég nívós eredmény, és az Acélpartner Kft. számára méltán sikerült.

Acél turbó csövek tekintetében mi sem vagyunk megalkuvók a férjemmel. Állandó kontaktban állunk az Acélpartner munkatársaival, és szívesen vesszük észrevételeiket az általunk megvalósítandó projektek során. Ők ugyanis minden megkeresésünkkor felettébb lelkiismeretesen közelítik meg a küldetésünket. Ez egyértelmű, hiszen a cél mindannyiunkban közös: az Acélpartner számára is fontos a minőségi acél, ahogy a számunkra is, hiszen az ügyfeleink elégedettsége a legmagasabb fokmérő a munkánkban. Ha ellátogattok az oldalukra, az acelpartner.hu/kereskedelem menüpont alatt megtaláljátok a felsorolását és a minősítési bekategorizálását az általuk forgalmazott anyagoknak. Ha már ott jártok, mindenképpen nézzetek körül jó alaposan, hiszen nagyon érdekes tényekről olvashattok az acéllal vagy a különböző eljárásokkal kapcsolatban. Például sokan nem tudják, hogy a lehető legjobb minőség eléréséhez, és az opcionális igényekhez alkalmazkodva az acélt egészen sokféle fémmel igyekeznek a gyártók ötvözni.

A szakmánkban a korrózióval történő találkozás mindennapos, így gyakran vesszük igénybe az Acélpartner felülettisztító szolgáltatását. Kézi köszörűt, professzionális szemcseszóró berendezéseket alkalmaznak, így a végeredmény egy sima, korróziómentes, esztétikus felület lesz. Ebben mindig biztosak lehetünk. Az általuk legyártott alkatrészeket hegesztési gyökelőkészítéssel látják el a megrendelő kívánsága szerint. Természetesen mi gyakran élünk ezzel a lehetőséggel.

Előző hónapban egy igazán nagy megbízást kaptunk, egy versenyautón kellett kipufogódobot cserélnünk. Nem volt egyszerű a feladat, hiszen a jármű mélysége megkívánta a speciális kipufogócső és dob elvezetést. Az Acélpartnernél dolgozó technikus munkatársak segítettek a műszaki rajzok elkészítésében, és tulajdonképpen az egész szerkezet megtervezésében. Együtt választottuk ki az ideális acél ötvözetet is a megvalósítandó alkatrészhez.

Hogy bővítsem az általuk kínált szolgáltatásokról szóló értekezésem körét, fontos kiemelnem a szemcseszóráson felül a porszórásos festés lehetőségét. Szinte minden héten kerülnek hozzánk olyan szerelési munkák, ahol a felnik rettenetes állapotban vannak. Ilyenkor egyértelműen rájuk fér a rehabilitáció az imént felsorolt technikákkal, az Acélpartner ebben is megbízható.

Mindenki, aki hozzánk fordul az autójával kapcsolatban és érdeklődést mutat a munka mibenlétével kapcsolatban, annak részletes betekintést nyújtunk az általunk művelt folyamatokba. Ezáltal mindig érintjük az anyaghasználat témakörét, és ilyen alkalmakkor elmondjuk a kedves ügyfélnek, hogy pontosan miféle anyagokkal dolgozunk. Hogy konkrét információk birtokába jusson minden érdeklődő, ajánlani szoktuk, hogy mindenképpen látogasson el az acelpartner.hu/kereskedelem menüpontja alá. Itt remek felsorolást és nagyon alapos leírást talál a különböző acél típusok tekintetében, amelyekkel van szerencsénk dolgozni.

Sokféle szakmában érdekelt lehet az Acélpartner csapata, így minden alkalommal igyekszünk megemlíteni őket, ha egy beszélgetés során a munkánkra terelődik a szó. Ajánlatunk elért már mezőgazdasági alkatrészekkel foglalkozó ismerősünkhöz, vagy ajánlottuk már olyan szerszámkészítő cégnek is, akiktől bizonyos speciális alkatrészeket szoktunk beszerezni a szereléssel kapcsolatban. Egy szerszám esetében ugye mondanom sem kell, mennyire elképesztően fontos, hogy elnyűhetetlen és edzett legyen. Természetesen számos lakatos ismerősünk akad, akikkel közös munkát is vállalunk. Ők már tudják, hogy az együttműködésünk egyik alapfeltétele, hogy kizárólag az acélpartner.hu weboldalon forgalmazott fémeket használhatják a közös projektekhez, hiszen mi ragaszkodunk a minőséghez.

E-mailben és telefonon is fel tudjuk venni az Acélpartner csapatával a kapcsolatot, de az acelpartner.hu oldalon találunk egy külön felületet arra a célra, hogy megfogalmazhassuk kérdéseinket, kéréseinket. Amennyiben nem áll az ügyfél számára elegendő anyagi keret a megrendeléshez, úgy segítenek ebben is. Semmi egyébre nincs szükség, csupán meg kell adnunk a nyilvános pénzügyi adatainkat hitelbiztosító cég számára, amellyel kapcsolatban állnak. Ők segítenek felmérni az egyénileg kiszabható hitelkeretet. Ez ügyben egy kapcsolattartó telefonszáma is elérhető a honlapon, akiben maximálisan megbízhattok.

Csak gratulálni tudok az Acélpartner Kft. névválasztásához, hiszen teljesen hitelesen jellemzi a cég legszembetűnőbb tulajdonságát a minőségi szolgáltatáson túl: ez pedig a teljes partnerség az ügyfelek irányába.