Rég nem a nagyság jelenti számomra a minőséget!

És ez mindenre igaz… Az autóm méretétől kezdve a szerelőmig, aki egy garázst birtokló kisvállalkozó, rájöttem, hogy nem a méret a lényeg. Nem akarok márkahűséget, vagy túlzott elköteleződést demonstrálni, mert az sok vitát szül, de legyen elég annyi, hogy egy alsó középkategóriás német autóm van, amit már tíz éve nyúzok és nem éltünk meg még együtt semmi nehézséget. Egyszer furcsa hangot adott a kipufogó, de rendszeresen szervizeltetek, ahogy mondtam, egy kis “garázsvállalkozónál”, és minden a legnagyobb rendben van. Nem hiszek már a márkaszervizekben, sem a drága és nagy autókban. Két dolgunk van szerintem: utánaolvasni a típusnak, és a szériának, amit veszünk, és ugyanahhoz a megbízható szerelőhöz kell hordani mindig. Aki személyesen fogad minket, és tudjuk, hogy lelkiismeretesen csinálja, amit csinál.

Ugyanígy vagyok egy ideje már a boltba járással is, illetve pont ez a lényeg, hogy már alig járok. Kerestem egy webshopot, ahonnan mindig ugyanazt a minőséget kapom, és ez nem más, mint a biocity.hu. Mindig, minden kérdésemre válaszolnak továbbá a Chates ablakban, és itt olyan diéták folytatása is megvalósítható, hogy van is miről kérdezősködni. Nem egy egyszerű webshop tehát, hanem olyan, amelyik tele van különlegességgel. De a lényeg náluk is adott: a lelkiismeretesség, és a hivatástudat. Egyre többször van velük dolgom, ezért már arra is volt példa, hogy e-mailben, vagy telefonon kerestem őket, de hasonlóan jó volt a tapasztalat. Érzem a hozzáállásukon, hogy tudatosították magukban, hogy egy komolyabb minőséget képviselő üzletben dolgoznak, nem egy sarki ABC-ben, noha a korrektség persze mindenhol elvárható. Ennek a fontosságát már fentebb is hangsúlyoztam.

És nem túloztam sokat, mikor azt mondtam, hogy bármilyen boltba is alig járok már, mert még a szappanokat és egyéb dolgokat is innen rendelem meg: biocity.hu/collections/szappanok. Nem csak az ételalapanyagokat tehát. A drogéria kínálata is kimerítő. Látható, hogy még ebből az egy szem terméktípusból is, amit linkeltem, milyen széles a skála. A termékek skálája, amikből érdeklődve válogathatunk. Én így teszek, váltogatni, variálni is szoktam a szappanokat a gyógynövényes folyékony szappantól, a aromaterápiás körömvirágosig.

Amiért anno megszerettem azok a vegán húspótló készételek voltak, de mióta már ismerem, eléggé jól meg tudom tippelni, hogy melyik termékcsaládtól mit várhatok, így azóta már márkákra szűrve keresek a “Kiemelt márkák” menüponton belül. Persze, ehhez az kell hogy az ember tényleg jártassá váljon a dolgaikban, de nem tudnék olyan termékcsoportot mondani, amiről utólag az az ítéletem, hogy nem volt nagyon is érdemes kipróbálni.

Ha rákattintotok esetleg az általam javallott linkre: biocity.hu/collections/szappanok, láthatják oldalt, hogy mennyi szempont szerint szűrhettek még termékcsoporton belül is. Minimális/maximális ár, gyártó, kategória, elérhető kedvezmények, eddigi értékelés, alapanyagok, különböző jellemzők – egyszóval nagyon profi weboldal! Nagyon szeretem őket, ajánlom tehát, hogy kipróbáljátok ti is!