Régi autó, új pénztárca

Fogalmazzunk úgy, hogy nem vagyok a technika embere.

Szingli nőként állandóan problémákba ütközök, amikor az ócska, használtan vett autómat próbálom szerelni. Legutóbb a kipufogó romlott el, vagy legalábbis úgy gondoltam. Nyilván nem kértem senkitől segítséget, hanem megpróbáltam egymagam megoldani a gondot, mint mindig. Szeretek önálló lenni. Utólag általában megbánom ezt a döntésemet, de most valahogy mégis én jöttem ki jól a helyzetből – bár a kocsi nem javult meg.

Úgy történt, hogy jó szokásomhoz hűen elkezdtem szétszerelni az autót. Hamarosan nyakig koszos és olajos voltam, de örültem, mert úgy tűnt, hogy lassan megtalálom a probléma forrását. Azt viszont nem vettem észre, hogy a már amúgy is régi pénztárcám a zsebemben maradt, és csupa olaj lett. A ruhákat még csak-csak ki lehetett mosni, de a tárca esélytelen volt. Újat kellett vennem, amit egyébként nem is kifejezetten bántam – már amúgy is szakadt és elavult volt, már csak idő kérdése volt, hogy lecseréljem.

Elhatároztam, hogy a következő pénztárcámra már jobban szeretnék vigyázni, ezért egy minőségi, márkás modellre ruházok be. Nem akartam a véletlenre bízni a dolgot, ezért az Anna táska webáruházba vettem az irányt, amiről már sok jót hallottam azelőtt. Reméltem, hogy nekem is be fog válni, mert a barátaimnál láttam már itt vásárolt tárcákat, és mindegyik nagyon tetszett. Megnyitottam a https://www.annataska.hu/noi-penztarca oldalt, és elkezdtem nézelődni. A rengeteg női pénztárca között a tetszetős és átlátható weboldalnak köszönhetően szinte azonnal megakadt a szemem az egyiken. Mondtam is magamban, hogy ez kell nekem. Barna színű, bőrből készült, sok praktikus zsebet tartalmaz, és ami talán a legizgalmasabb: 21 százalékos kedvezmény volt rá. Úgy gondoltam, hogy ennyiért bűn lenne otthagyni. Egyébként akkor is jól jártam volna, ha egy másik modellt választok, mivel a legtöbb terméken volt valamennyi leárazás. Külön tetszett az a funkció is, hogy regisztrálhatok a weboldalukon további kedvezményekért.

Kicsit jobban utánanéztem ennek a hűségpontos rendszernek, amit könnyen meg is találtam a menüben, a https://www.annataska.hu/noi-penztarca aloldaltól nem messze. Rá kellett jönnöm, hogy rengeteg előnye van a VIP tagságnak. A legjobb talán az benne, hogy nem feltétlenül kell egyből felhasználni a megszerzett hűségpontokat, hanem tudom gyűjteni is őket. Többször is szeretnék még itt vásárolni, szóval ezt nagyon hasznos opciónak tartom. Ráadásul még akkor is jól járok, ha nem akciósan, hanem teljes áron veszek valamit, hiszen ekkor az ár 5 százaléka kerül a pontgyűjtő számlámra.

A tájékozódás után még visszatértem a https://www.annataska.hu/noi-penztarca oldalra, hogy megbizonyosodjak róla, tényleg ezt a tárcát akarom-e. Volt még rengeteg másik típus is, ami tetszett, de azért ez a barna bőrtárca volt a kedvencem. Egyébként a boltnak nem csak pénztárcák, hanem táskák és övek is szerepelnek a kínálatában, úgyhogy ezeknek a hatalmas választékát is átnéztem egy kicsit, és csak utána ejtettem meg a vásárlást.

A fizetéssel és a kiszállítással sem volt problémám, minden gyorsan és hibátlanul zajlott. Az új női pénztárcám pedig egyszerűen tökéletes. Ezért is mondtam azt az előbb, hogy én jöttem ki jól ebből az autószerelős helyzetből. Hiszen ha nem lett volna csupa olaj a pénztárcám, akkor még ki tudja, meddig használtam volna a régi ütött-kopottat, így pedig már én is büszke tulajdonosa lehetek egy gyönyörű modellnek. Nagyon örülök annak, hogy megtaláltam az Anna táska weboldalt, és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is innen fogok vásárolni.