Szerencsére a szerelőm mindenhez ért

Tíz éve van meg a jogsim, öt éve, hogy megvettem a saját autómat. Nem volt pénzem arra, hogy szalonból vásárolják, ezért egy használtautó-kereskedésből szereztem be a járgányomat. Nem volt annyira olcsó ez sem, ezért is lepődtem meg, amikor az egyik hónapban a kipufogójával problémák akadtak.

El is vittem a szerelőmhöz. Ő is csodálkozott, hogy ilyen probléma merült fel. Nem gyakran fordulnak hozzá ezzel az ügyfelei. Mint kiderült, az autó előző tulajdonosa valakivel vagy saját maga, ezt nem tudni, megváltoztatta a kocsi kipufogójának a szerkezetét. Szerencsére a szerelőm ért ezeknek az alkatrészeknek a technikájához, így nem kellett máshoz fordulnom. Micsoda mázli!

Míg várakoztam a javításra, addig leültem a várónak fenntartott kis kanapéféleségre. Ott volt egy laptop is, amelynek a keresőjébe beírták, hogy Mobiltelefon kijelző csere – LCDFIX – Mobiltelefon szerviz. Mint kiderült, a szerelőm legutóbb leejtette a telefonját, amikor épp egy csavart húzott meg az egyik autó motorterében. A kijelző teljesen összetört.

Elmondása szerint az LCD FIX 2015-ben nyitotta meg üzletét Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjában. Piacképes áron, prémium színvonalon, ügyfélközpontú stratégiával, hat hónapos teljes-körű garanciával dolgoznak.

A weboldaluk nagyon szépen átlátható. Külön menüpontok alatt minden információt megtalálunk, amire csak szükségünk lehet. A már említett Mobiltelefon kijelző csere – LCDFIX – Mobiltelefon szerviz is ennek a része, de foglalkoznak még akkumulátor cserékkel, adás-vétellel, kiegészítők árusításával is.

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásuk a telefonok kijelzőjének cseréje, mivel a mai mobilok extrém sérülékenyek a hatalmas érintőfelületek és hátlapok, valamint a lekerekített íves formák miatt. Azért is fontos, hogy megfelelő minőségű alkatrészekkel dolgozzanak, hogy a javítás hosszú távon is megbízható legyen.

A legjobb az egészben, hogy mivel a kezelt modellek alkatrészeit mindig igyekszenek készleten tartani, így a legtöbb esetben bejelentkezés nélkül, akár már egy órán belül orvosolják a problémáinkat.

Az említett minőségi eszközök mellett minden elvégzett javításra 6-12 hónapos garanciát vállalnak. Ez azt jelenti, hogyha bármilyen probléma felmerülne, akkor az ügyfelek bátran visszamehetnek az LCD FIX-hez.

Ráadásul az adatok sem vesznek el a telefonunkról. Jelkód megadására sincsen szükség bizonyos szerviz előtt, a javítandó készülékek diagnosztikáját az ügyfél jelenlétében végzik el, majd a mobil egyből lezárásra is kerül. Az aktuális szervizelési árak az üzlet weboldalán részletesen megtalálhatóak.

Ha esetleg nem lennénk tisztában a garancia, jótállás, áruvisszavétel törvényes folyamataival, akkor sem kell órákig utánajárnunk az internet világában, mert az üzlet egy menüpont alatt mindezt összefoglalta számunkra.

A vállalt minőségről is bővebb tájékoztatást lehet olvasni. Bizonyos, magas kategóriás telefonok esetében a gyártó nem értékesít külön kijelzőket, így gyakorlatilag azok elérhetetlenek. A szervizek 99 százaléka utánagyártott kijelzőkkel dolgozik. A hosszú évek tapasztalata alapján az LCD FIX rájött, hogy az előbb említett kijelzők minősége egyszerűen elfogadhatatlan, rengeteg problémát okoznak. Ezt elkerülve az üzlet megtalálta a legjobb megoldást.

Az LCD FIX mögött egy európai hálózattal rendelkező support cég áll, amely az alkatrészek beszerzéséért, előállításáért felel. Továbbá különleges technológiát is elsajátítottak a minél magasabb ügyféligény kielégítésére.